Rīgā uzstāsies Lana del Reja (68)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

«Arēnā Rīga» 14.jūnijā uzstāsies dziedātāja Lana del Reja (Lana Del Rey), informē «Positivus Music» pārstāve Maija Anna Ludbārža. Lana del Reja, īstajā vārdā Elizabete Grānta (Elizabeth Grant), ir viena no patlaban populārākajām amerikāņu alternatīvās popmūzikas izpildītājām.

Biļetes «Biļešu Serviss» un «Ticketpro» kasēs un internetā no trešdienas, 6.marta plkst. 10:00. Pirmās 500 stāvvietu biļetes Positivus.com reģistrētajiem lietotājiem un FBI koncertu kluba biedriem Ls 27.00. Stāvvietu biļetes cena publiskajā tirdzniecībā Ls 29. Sēdvietas no Ls 30 – Ls 37.

Dziedātāja ieguvusi vairākus prestižus apbalvojumus, tostarp 2012.gada Lielbritānijas «Brit Awards» balvu par labāko starptautisko debiju, MTV mūzikas balvu par labāko alternatīvo performanci, kā arī gada labākās starptautiskās mākslinieces balvu šā gada Brit Awards ceremonijā.

Parakstot līgumu ar ierakstu kompāniju 20 gadu vecumā, Elizabete pēc pirmā digitālā albuma izdošanas pieņēma pseidonīmu Lana del Reja. 2011.gadā tika izdots mūziķes pirmais singls «Video Games», kas, pateicoties dziedātājas pašas veidotajam video, kļuva par interneta sensāciju. «Video Games» tika iekļauts Lanas del Rejas 2012.gada albumā «Born To Die».

4. jūnijā Lana del Reja uzstāsies arī Viļņā.

Komentāri (68)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu