Klausies jauno «Suede» albumu! (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai arī britu rokgrupas «Suede» jaunais albums «Bloodsports» oficiāli tiks izdots tikai jaunnedēļ (18. martā), jau šobrīd to pilnīgi legāli bez maksas iespējams noklausīties bezpeļņas organizācijas «National Public Radio» (NPR - www.npr.org) mājas lapā (skat. resursus).

Pašā gada sākumā «Suede» (protams, bez Bernarda Batlera) pēc 11 gadus ilgas pauzes publiskoja vienu no jaunā albuma kompozīcijām - «Barriers» un paziņoja, ka top jauns albums. «Bloodsports» ir grupas sestais studijas darbs.

Klausies jauno «Suede» albumu www.npr.org

Grupas līderis Brets Andresons (Brett Anderson) šo plati dēvē grupas sarežģītāko un labāko ierakstu.

Bijušie «Suede» līderi Brets Andersons un Bernards Batlers (Bernard Butler) pēc «Suede» pirmā sastāva izjukšanas apvienojās 2005. gadā, lai izdotu jaunu albumu ka grupa «The Tears».

Atgādinām, ka Brets Andresons Latvijā uzstājies divas reizes. 2007. gadā kā solomākslinieks «Positivus AB» festivālā, savukārt 2002. gadā Jūrmalas pludmalē kopā ar «Suede».

«Bloodsports»
«Bloodsports» Foto: Publicitātes foto

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu