Jaunpienācēji «Bastille» uzveic «Stereophonics» (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunā Londonas poproka apvienība «Bastille», ko prese jau paspējusi nodēvēt par «Coldplay un Friendly Fires» mīlas augli, šonedēļ iekarojusi Apvienotās Karalistes albumu topu ar savu debijas albumu, pieliekot kāju priekšā gan Emelijai Sandei, gan velsiešu rokeriem «Stereophonics», ziņo ārvalstu prese.

«Bastille», kas ir būtībā viena līdera Dena Smita (Dan Smith) izveidots muzikāls projekts, ar albumu «Bad Blood» nedēļas vidū vēl sīvi cīnījās ar «Stereophonics» astoto studijas albumu «Graffiti On The Train», taču nedēļas izskaņā atrāvās un nodrošināja pirmo numur 1, svētdien ziņo Lielbritānijas kompānija «Official Charts Company».

Galvenais panākumu kaldinātājs ir «Bastille» singls «Pompeii» (skat. dziesmu).

Līdz ar to Skotijas soula un R&B mūzikas dziedātāja Emēlija Sandei (Adele Emeli Sandé) ar debijas albumu «Our Version of Events» ir numur 2, bet «Stereophonics» - numur 3.

Pēc piecu gadu pārtraukuma angļu dziedātāja Daido (Dido) izdevusi savu ilgi gaidīto ceturto studijas albumu «Girl Who Got Away», kas debitējis 5.vietā. Aktuālais singls «No Freedom» (skat. video).

Viena no BBS «Sound of 2013» māksliniecēm Laura Mvula debitē 9. vietā.

Tikmēr singlu konkurencē 1. vietu saglabājis bijušais puišu grupas «N-Sync» dalībnieks Džastins Timberleiks (Justin Timberlake) ar «Mirrors».

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu