«Taksometru sesijas» piedāvā - Šons Nikolass Sevidžs (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Iedvesmojoties no vairākām ārvalstu mūzikas mīļu iniciatīvām – «Black Cab Sessions» Lielbritānijā, Vensāna Mūna (Vincent Moon) «La Blogoteque» ekskursijām pilsētvidē un citām, arī Rīgā turpinās «Taksometru sesijas» jeb izbraucieni ar pilsētas taksometru un muzicēšana vienlaikus. Šomēnes taksometrā kāpa kanādiešu mākslinieks Šons Nikolass Sevidžs (Sean Nicholas Savage).

Marta sākumā Šons Nikolass Sevidžs ar diviem koncertiem uzstājās Valmierā un Rīgā un atrada laiku, lai sēstos taksometrā un izpildītu dziesmu «Lonley Woman» no aprīļa beigās gaidāmā albuma «Other life»

Viens no šā brīža Monreālas neatkarīgās jeb reizumis par «dīvaiņu» dēvētās popmūzikas pārstāvjiem Šons Nikolass Sevidžs savu pirmo albumu izdeva 2008. gadā, ar ko sākās arī izdevniecības «Arbutus Records» darbs. Izdevniecība un arī Sevidžs ir personāži, kas pēdējos pāris gadus nes Monreālas un visas Kanādas it kā nepopulārās, bet vienlaikus noteiktās aprindās cienītās un aktuālās popmūzikas karogu.

Par mākslinieku

Pēdējais - 2011.gadā audio kasetē un digitāli izdotais - albums «Flamingo» ir oda ikdienas sīkumiem un vienkāršā cilvēka romantikai.

Video - Emīls Skrīvelis.

«Taksometru sesijas» skatāmas video vietnēs «Vimeo» un «Youtube».

"Taksometru sesijas" youtube

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu