Klausies «Yeah Yeah Yeahs» jauno plati jau tagad! (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Ekstravagantais ņujorkiešu trio «Yeah Yeah Yeahs» caur mūzikas platformas «Noisey» kontu «Youtube» jau tagad, nepilnas divas nedēļas pirms tā izdošanas, no A līdz Z piedāvā noklausīties mūziķu albumu «Mosquito».

Jaunais ieraksts oficiāli nāks klajā 15. aprīlī. Šis ir ceturtais «Yeah Yeah Yeah's» studijas albums un seko grupas 2009.gada izdotajai platei «It's Blitz».

Iespējams, uz ļaušanu atskaņot albumu priekšlaicīgi apvienību pamudinājusi nepatīkamā pieredze pirms «It's Blitz» izdošanas, kas tika «nopludināts» internetā.

«Mosquito» ieraksts tapis sadarbībā ar ilggadējiem grupas producentiem Deivu Siteku (Dave Sitek) un Niku Lonaju (Nick Launay) un ierakstīts Sonika rančo Teksasā.

Iepazīstinot ar albuma materiālu, grupas soliste Kārena O (Karen O) sarunā ar «Noisey» atklājusi - pēdējoreiz tik sajūsmināta bijusi pirms grupas debijas albuma «Fever To Hell» izdošanas.

«Tas ir tāds kā «Yeah Yeah Yeahs» soula ieraksts - vismaz mūsu versija par tādu,» viņa saka, piebilstot, ka tajā kaut ko sev atradīs ikviens mūzikas cienītājs.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu