TV pieķer hipsterus melojam par neesošām grupām (30)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Iepriekšējās divas nedēļas nogales Kalifornijas tuksnesī norisinājās ikgadējais «Coachella» festivāls, kurā uzstājās kā pasaules mēroga zvaigznes, tā arī mazāk zināmi un nemaz nezināmi mūziķi.

Nav šaubu, ka starp festivāla apmeklētājiem ir daudz melomānu, kas zina lielāko daļu no tajā spēlējošajiem māksliniekiem un ar nepacietību gaida viņu uzstāšanos, taču nevar noliegt, ka daudziem festivāliem ir tādi apmeklētāji, kas tajos atrodas lielākoties tikai stila pēc.

Ar otrajai kategorijai piederošajiem visai gaumīgu joku izspēlējuši Džimija Kimela vadītā vakara TV šova pārstāvji. Filmēšanas grupa uzrunāja vairākus «Coachella» viesus, vaicājot viņu viedokli par kādu grupu vai mūziķi, taču saucot pilnīgi izdomātus vārdus («Two Door Cinema Club» gadījumā - izdomātu albuma nosaukumu).

Daži apmeklētāji, acīmredzot vēloties radīt iespaidu, ka ir lietas kursā par par pilnīgi nezināmām apvienībām, TV priekšā nekautrējās sameloties, ka pazīst tās, un daži pat raksturoja viņu skanējumu.

Šā gada «Coachella» norisinājās divas nedēļas nogales - no 12. līdz 15. aprīlim un no 19. līdz 22. aprīlim.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu