Pirms «The Killers» Mežaparkā uzstāsies «James» (20)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupas «The Killers» koncertu, kas 26. jūnijā norisināsies Rīgā, Mežaparka Lielajā estrādē, iesildīs britu grupa «James», informē aģentūra «E.M. Concert».

«James» izveidojās 1982. gadā un kopš tā laika kļuvusi par vienu no ietekmīgākajām britu indī grupām. Grupas sastāvā ir septiņi dalībnieki. Trīsdesmit darbības gadu laikā grupa laidusi klajā 12 studijas albumus, pārdodot 13 miljonus albumu visā pasaulē. «James» bijuši iesildītāji daudzos lielos mūzikas festivālos visā pasaulē, tostarp Glastonberijā, Lollapalooza, Rock In Rio, Coachella, Hard Rock Calling, Isle of Wight u.c.

Grupas pazīstamākie hiti, kas iekarojuši vietu klausītāju sirdīs, ir «Sit Down», «She Is A Star», «Laid» un «Getting Away With It All».

Interesanti, ka viņu atkalapvienošanās turnejā 2007. gadā divu stundu laikā tika pārdots 35 000 biļešu, bet jau nākamajā gadā tika pārdotas biļetes uz koncertiem Apvienotajā Karalistē. Laika posmā kopš 2008. gada grupa aizvadījusi trīs ļoti veiksmīgas koncertu sērijas Ziemeļamerikā.

Par savu ieguldījumu britu mūzikas attīstībā 2011. gadā grupa saņēma prestižo PRS Heritage balvu, ko saņēmušas arī tādas grupas kā «Blur», «Pink Floyd», «Status Quo», «Snow Patrol» u.c.

Īsi pirms Latvijas koncerta «James» iesildīs «The Killers» koncertu Vemblija stadionā Londonā, uz kuru biļetes ir pilnībā pārdotas dažu mēnešu laikā.

Atgādinām, ka «James» Latvijā uzstājās divas reizes Salacgrīvas Positivus festivālā - 2007. un 2011. gadā.

«The Killers» Rīgā viesosies jaunākā studijas albuma «Battle Born» pasaules turnejas ietvaros.

Apmeklējot «The Killers» šovu Mežaparka Lielajā estrādē 26. jūnijā, klātienē varēs dzirdēt un redzēt grupas jaunos starptautiskos hitus, piemēram, «Miss Atomic Bomb» un «Here with Me», kā arī jau zināmās dziesmas «Somebody Told Me», «Mr. Brightside», «Read My Mind», «Human», «When You Were Young» u.c.

«The Killers» bundzinieks Ronnie Vannucci atklāj, ka grupa pašlaik strādā pie sava piektā studijas albuma, ko drīzumā cer pabeigt. Vēl nesen viņi strādājuši studijā, bet griboties radīt kādu jaunu ierakstu, tāpēc visu laiku līdzi tiek nēsāta ģitāra.

2013. gada sākumā «The Killers» saņēma NME Awards balvu kā labākā starptautiskā grupa, un grupas solists Brendons Flauers (Brandon Flowers) šajā sakarā pateicās visiem atbalstītājiem: «Nav viegli iegūt šādu balvu Lasvegasā, tādēļ šī atzinība mums nozīmē ļoti daudz.»

Biļetes uz The Killers koncertu iespējams iegādāties visās Biļešu servisa kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv. Biļešu cenas, sākot no Ls 19.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu