«Black Sabbath» atgriežas UKtop40 virsotnē pēc 43 gadiem (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Birmingemas smagā roka kolektīvs «Black Sabbath», kurš nesen apvienojies oriģinālajā sastāvā, ar savu jauno albumu «13» iekarojis Apvienotās Karalistes albumu topu. Pēdējo reizi tas solistam Ozijam Osbornam (Ozzy Osbourne), ģitāristam Tonijam Ajomi (Tony Iommi) un basģitāristam Gīzeram Batleram (Geezer Butler) izdevās 1970. gadā ar klasisko plati «Paranoid». Jāpiebilst, ka oriģinālā sastāva bundzinieks Bils Vards (Bill Ward) pēdējā brīdī atteicās no dalības šajā atkalapvienošanās projektā.

«Black Sabbath» aizšķērsoja ceļu ambiciozajam Laiemam Galaheram (Liam Gallagher) un viņa grupai «Beady Eye», atstājot bijušo «Oasis» solistu 2.vietā. «Black Sabbath» albums «13» nedēļas griezumā pārdots par 13 000 kopijām vairāk nekā Galahera «Be», svētdien ziņo Lielbritānijas kompānija «Official Charts Company».

«Black Sabbath» uzstādījuši jaunu rekordu - ilgāko laika sprīdi starp diviem numur viens albumiem. Iepriekšējais rekords piederēja Bobam Dilanam, kurš bija 1.vietā 1970. gadā ar plati «New Morning» un tikai pēc 38 gadiem - 2009. gadā ar «Together Through Life».

Cits rokmūzikas veterāns Rods Stjuarts (Rod Stewart) ar albumu «Time» numur 3, bet franču elektroniskās mūzikas duets «Daft Punk» ar jauno albumu «Random Access Memorie» numur 4. Pagājušās nedēļas līderis - britu elektroniskās mūzikas duets «Disclosure» ar pirmo ierakstu «Settle» noslīdējis uz 5. pozīciju.

Skotu elektroniskās mūzikas duets «Boards Of Canada» ar «Tomorrow's Harvest» pirmo reizi iekļuvis UKTop10, bet veterāni «Status Quo» ar «Bula Quo» noslēdz pirmo desmitnieku.

Singlu konkurencē dziedātāja Robina Tika (Robin Thicke), repera TI un producenta Farela Viljamsa (Pharrell Williams) kopdarbs «Blurred Lines» vēlreiz saglabājis 1. vietu. Singls pārdots jau 583 000 kopiju.

«Naughty Boy» ar «La La La» ir numur 2.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu