«Positivus» viesis Toms Odels iekaro UKtop40 (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Festivāla «Positivus» viesis, «Brit Awards» kritiķu balvas ieguvējs, 22 gadus vecais indīfolka dziedonis Toms Odels (Tom Odell) šonedēļ iekarojis Apvienotās Karalistes albumu topa 1. vietu, ziņo ārvalstu prese.

Odela pirmais oficiālais albums «Long Way Down» nostūmis no 1.vietas egomaniaka Kanjes Vesta (Kanye West) plati «Yeezus», kas šonedēļ noslīdējusi uz 6.vietu.

Lai arī Odels saņēmis «Brit Awards» balvu, daudzi mūzikas kritiķi jauno albumu nodēvējuši par vāju. NME apskatnieks no desmit punktiem albumam pat piešķīris 0/10.

Topa otrajā vietā britu roka veterāna Roda Stjuarta albums «Time», bet 3.vietā britu folkroka dziedonis Maiks Rozenbergs (Mike Rosenberg) aka «Passenger» ar «All The Little Lights».

Austrāliešu projekts «Empire Of The Sun», kurā apvienojies Lūks Stīls (Luke Steele), kurš ir arī līderis grupai «The Sleepy Jackson», un Niks Litlmors (Nick Littlemore) no elektroniskās grupas «Pnau», ar savu otro plati «Ice On The Dune» tikai 23.vietā.

Singlu topā 1. vietā zviedru duets «Icona Pop» ar grāvēju «I Love It».

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu