Apprecējusies Tina Tērnere (7)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu dziedātāja Tina Tērnere apprecējusies ar savu ilggadējo partneri ierakstu industrijas augsta ranga darbinieku vācieti Ervīnu Bahu. 73 gadus vecās Tērneres un 57 gadus vecā Baha laulība pirms dažām dienām reģistrēta Šveices Cīrihes kantona Kisnahtas pašvaldībā, kur viņi dzīvo, aģentūrai AFP pastāstīja pašvaldībā.

Šveices mediji vēsta, ka svētdien Tērneres un Baha mājās Kisnahtā ir paredzēta budistu kāzu ceremonija, uz kuru ir uzaicināti apmēram 120 viesu, tostarp tādas popmūzikas zvaigznes kā Deivids Bovijs, Eross Ramazoti un Sadē, kā arī amerikāņu televīzijas sarunu šovu zvaigzne Ofra Vinfrija. Viesi aicināti ģērbties baltā. Jaunā pāra kaimiņi arī esot saņēmuši vēstules ar atvainošanos, ka kāzu svinības varētu būt trokšņainas.

Tērneres un Baha attiecības ilgst kopš 1986.gada. Kopš 1995.gada, kad Bahs tika pārcelts darbā uz Šveici, viņi dzīvo šajā valstī.

Šogad Tērnere naturalizācijas kārtībā saņēma Šveices pilsonību, atsakoties no ASV pases. Dziedātāja ir iemācījusies vācu valodu, kas ir oficiālā tajā Šveices daļā, kur viņa dzīvo.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu