«Kings of Leon» uzfilmē visu laiku sliktāko albuma reklāmu (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Šā mēneša beigās tiks izdots supergrupas statusu iemantojušo «Kings of Leon» jaunais ieraksts «Mechanical Bull». Brāļi un brālēns Folovili jau iepriekš ir iesmējuši par savu rokzvaigžņu statusu un izdara to arī šoreiz, apzināti uzfilmējot, iespējams, visu laiku sliktāko albuma reklāmas rullīti.

Tā vietā, lai reklāmā filmētos paši, mūziķi uzaicinājuši slaveno Holivudas aktieri Deniju de Vito, izspēlējot komisku etīdi.

Izveidotajā video redzams filmu veidotājs Deniss, kuram īsti neveicas ar atbilstoša videoklipa uzfilmēšanu grupai, un viņa izsalkušais draugs (de Vito), kurš nevar sagaidīt Denisa atgriešanos, lai varētu ieturēt pusdienas.

«Mechanical Bull» ir sestais studijas «Kings of Leon» albums un tiks oficiāli izdots 24.septembrī. Kaut arī grupa pastāv jau vairāk nekā desmit gadus, tā lielākos panākumus guvusi nesen, pateicoties aktīvā radio rotācijā nonākušajām dziesmām «Sex On Fire», kā arī «Use Somebody».

Šīs vasaras vidū mūziķi patīkami pārsteidza savus ilggadējos fanus ar atgriešanās singlu «Supersoaker», kas ieturēts agrīnajā grupas stilistikā. «Kings of Leon» dalībnieki izteikušies, ka jaunais ieraksts būs līdzīgs viņu pirmajiem un mūzikas kritiķu visaugstāk novērtētajiem darbiem - 2003.gada albumam «Youth & Young Manhood» un «Aha Shake Heartbreak», kas izdots 2004.gadā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu