«Kings of Leon» nodrošina ceturto numur viens UKTop40 (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kāda ceļojoša mācītāja atvases - trīs brāļi un brālēns jeb «Kings of Leon» ar jauno studijas albumu «Mechanical Bull» («RCA Records») šonedēļ jau ceturto reizi savā karjerā iekaro Apvienotās karalistes albumu topa 1.vietu, ziņo ārvalstu prese.

Jaunais albums, kas ierakstīts kopā ar producentu Andželo Petragliu (Angelo Petraglia), seko 2010. gada platei «Come Around Sundown», kas ASV vien pārdota 727 000 eksemplāru, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati.

Jaunais albums «Mechanical Bull» savukārt britu salās nedēļas griezumā pārdots 71 000 kopiju, svētdien ziņo «Official Charts Company».

Brāļi Folovili aiz sevis topā atstāja raidsabiedrības BBC aptaujas «Sound of 2011» uzvarētājas, britu dziedātājas «Jessie J» jauno albumu un kanādiešu hiphopa zvaigznes Dreika (Drake) jauno plati. Dreika albums «Nothing Was The Same» ar 61 000 kopiju šonedēļ ir numur 2, bet «Jessie J» ieraksts «Alive» - 3.vietā.

Iepriekšējo divu nedēļu līderis - «Arctic Monkeys» ar piekto studijas albumu «AM» noslīdējis uz 4.vietu.

23 gadus jaunā amerikāņu dziedātāja Džeisona Derulo (Jason Derulo) trešais albums «Tattoos» noslēdz top5.

Skotu elektropopa trio «Chvrches» debijas albums «The Bones Of What You Believe» tikai 9.vietā.

Singlu konkurencē Džeisona Derulo orientālais grāvējs «Talk Dirty» ir līderis otro nedēļu pēc kārtas.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu