Sky Ferreira: «Es neesmu narkomāne» (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Uzlēcošā popzvaigzne Skaja Fereira (Sky Ferreira), kura nesen kopā ar boifrendu, Rīgā vaigā skatītās grupas «DIIV» solistu un ģitāristu Zahariju Koulu Smitu (Zachary Cole Smith), arestēta par heroīna glabāšanu, izdevumam «Billboard» paziņojusi, ka nav nekāda narkomāne. «Ir viena lieta, ko zinu skaidri, - es neesmu narkomāne.»

Dziedātāja kopā ar draugu pagājušomēnes, 13.septembrī tika arestēta Ņujorkā, kad policija, apturējusi abu auto, pie Zaharija atrada heroīnu. Fereira arestēta par ekstazī tablešu glabāšanu un pretošanos policijai.

Tagad Fereira apsūdz likumsargus par to, ka tie speciāli izsekojuši abus māksliniekus, un uzsver, ka viņa netika pieķerta ar narkotikām.

«Ticiet man, ja arī es būtu kaut ko glabājusi, viņi man tāpat kaut ko piešūtu. Es daudz nedrīkstu komentēt šo situāciju, jo nevēlos, lai mūs atkal arestē, bet viss neizskatās tik vienkārši, kā tas atspoguļots presē.»

21 gadu vecā Losandželosā dzimusī Fereira ir nobažījusies, ka šis arests ir pabojājis viņas publisko tēlu. «Es zinu skaidri un gaiši, ka neesmu narkomāne.

Tas, ka man zem acīm ir tumši riņķi, neko nenozīmē. Tādi man ir jau no bērnības.»

Atgādinām, ka par Skaju pirmo reizi TVNET rakstījām rubrikā «Uz radara» 2010.gadā.

Diemžēl 2011. gadā solītais debijas albums ir aizkavējies un tikai šomēnes, 29.oktobrī ar nosaukumu «Night Time, My Time» beidzot ieraudzīs dienas gaismu.

Pirms nedēļas izdots arī aktuālā singla «You're Not The One» video.

Atgādinām arī, ka Fereiras draugs kopā ar grupu «Diiv» ir viesojies Rīgā koncertzālē «Palladium», sniedzot lielisku koncertu.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu