Šineida aicina Mailiju neļaut mūzikas biznesam padarīt viņu par prostitūtu (11)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Īru dziedātāja Šineida O'Konora (Sinead O'Connor) publicējusi atklātu vēstuli Mailijai Sairusai, kurā aicina jauno dziedātāju nepieļaut, lai mūzikas bizness «uztaisa no tevis prostitūtu». «Ja ļausi sevi izmantot, ilgtermiņā nav gaidāms nekas cits kā vien kaitējums,» raksta 46 gadus vecā O'Konora. «Lūdzu, nākotnē atsakies, ja no tevis grib uztaisīt prostitūtu.»

Ar šādu paziņojumu dziedātāja nākusi klajā, «mātišķu jūtu» vadīta.

20 gadus vecā Sairusa nesen atklāja, ka viņas jaunāko videoklipu dziesmai «Wrecking Ball» esot iedvesmojis O'Konoras balādes «Nothing Compares 2 U» klips.

«Man prieks dzirdēt, ka savā ziņā esmu tev paraugs. Ceru, ka tāpēc uzmanīgi klausīsies uz to, kas man sakāms. Esmu ļoti satraukusies par tevi un cilvēkiem, kas tev iestāstījuši, ka būt kailai un laizīt āmurus savos videoklipos ir kaut kādā veidā «forši». Patiesībā tu palaidīsi vējā savu talantu, ja ļausi sevi pataisīt par prostitūtu, vienalga, vai to dara mūzikas bizness vai arī tu pati,» raksta O'Konora.

«Tu esi vairāk vērta nekā tavs ķermenis un seksapīls. Taču šovbiznesa pasaule tā neuzskata,» pamāca dziedātāja. «Viņiem interesē tikai nauda, bet mums - mūzika. Tas vienmēr tā ir bijis un vienmēr paliks. Jo ātrāk jauna meitene to saprot, jo drīzāk viņa iegūs kontroli.»

Sairusa agrāk bija bērnu telekanāla «Disney» zvaigzne, taču tagad savu tēlu padarījusi ārkārtīgi seksualizētu. Augustā viņa izsauca sašutuma vētru ar pikantu uzstāšanos MTV mūzikas video balvu ceremonijā, kur pavedinoši dejoja ar gandrīz divas reizes vecāko kanādiešu dziedātāju Robinu Tiku.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu