Nelijs: Mailija Sairusa ir jaunā Madonna (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu reperis Nelijs (Nelly) nodēvējis bijušo Disneja kanāla zvaigzni Mailiju Sairusu (Miley Cyrus) par «jauno Madonnu», uzsverot 20 gadus vecās dziedātājas spēju lietot skandālu mākslu, lai celtu popularitāti un veicinātu savu karjeru.

Savulaik populārā seriāla «Hannah Montana» zvaigzne pēdējos mēnešos ir redzama uz visiem iespējamiem žurnālu vākiem, par viņu runā gan mūzikas industrijā, gan arī ārpus tās, piemēram, dažādos psiholoģijas izdevumos tiek analizēts popzvaigžņu kā jauniešu paraugu fenomens mūsdienās.

Pēc skandalozā MTV balvu pasniegšanas šova augustā Mailijai tiek pārmesta pārlieku lielā aizraušanās ar seksuāli uzlādētiem simboliem.

Jau vairākas citas popzvaigznes iesaistījušās publiskā diskusijā ar Mailiju. Piemēram, īru dziedātāja Šineida O'Konora (Sinead O'Connor) publicējusi atklātu vēstuli Mailijai Sairusai, kurā aicina jauno dziedātāju nepieļaut, lai mūzikas bizness «uztaisa no tevis prostitūtu».

Bet britu dziedātāja Enija Lenoksa (Annie Lennox) atzinusi, ka pēdējā laikā iznākušie «pornogrāfiskie» mūzikas videoklipi, netieši norādot uz Mailijas klipiem, viņu «uztrauc un mulsina».

Savukārt Pols Makartnijs nesen izteicies, ka nekas pārāk šokējošs jau Mailijas MTV priekšnesumā nebija. «Mēs esam redzējuši trakākas lietas,» viņš izteicies.

Mailiju aizstāv arī reperis Nelijs, kurš kā viesmūziķis dziesmā «4×4» piedalās jaunajā dziedātājas albumā «Bangerz» (skat. recenziju).

«Mailija ir liels talants. Viņa ir jauna un ambicioza un vēlas lietas darīt pa savam,» viņš izteicies intervijā «Daily Star». «Madonna darīja visu pa savam un kļuva par vienu no izcilākajiem izklaides industrijas simboliem. Madonna izauga laikā, kad nebija sociālo tīklu. Viņa netika palikta zem lupas kā tagad Mailija. Ja tev ir 20 gadi un visu šo laiku kāds cits tavā vietā ir izlēmis ko darīt, ir saprotams, ka, sasniedzot zināmu vecumu, tu vēlies darīt visu pēc saviem ieskatiem. No visām kļūdām viņa pati mācīsies. Viņa to apzinās.»

Nelijs, īstajā vārdā Kornels Heinss (Cornell Haynes), dzimis Misūri štatā un savu debijas albumu «Country Grammar» izdeva 2000. gadā, pēc pāris gadiem sekoja tādi hiti kā «Hot In Herre» un «Dilemma» kopā ar Keliju Rolandi. Reperis pārdevis gandrīz 30 miljonus ierakstu, kas padara viņu par vienu no mūsdienu veiksmīgākajiem hiphopa izpildītājiem.

M.O.
M.O. Foto: Publicitates foto

Septembra beigās izdots septītais repera albums «M.O.». Šobrīd topos skan aktuālais singls «Get Like Me» (skat. video).

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu