Rīgā ar koncertu atgriežas ģitārists Tomijs Emanuels (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

14.aprīlī plkst.19 Rīgas Kongresu namā ar savu vienīgo koncertu Baltijā uzstāsies akustiskās ģitārspēles virtuozs Tomijs Emanuels (Tommy Emmanuel) no Austrālijas. Pirkstiņspēles (fingerstyle) tehnikas pārstāvja performanci raksturo izkoptā spēles tehnika, virtuozitāte, dvēseliskums, kā arī lielisks skatuves šovs, informē koncerta rīkotāji.

Savas karjeras laikā Emanuels ir muzicējis kopā ar tādiem mūziķiem kā Čets Atkins, Ēriks Kleptons, Džordžs Martins, Henks Mārvins, Džo Velšs, Stīvijs Vonders, Noukijs Edvards no «The Ventures», Less Pols, Kīts Urbans un arī ar Leksingtonas, Dortmundas un Rietumaustrālijas simfoniskajiem orķestriem. Bez tam Emanuels ir spēlējis Sidnejas 2000. gada olimpisko spēļu noslēguma ceremonijā.

Kopš 1984.gada Emanuels daudzkārt saņēmis dažādas mūzikas balvas un labākā ģitārista titulus gan dzimtajā Austrālijā, gan ārvalstīs. Emanuels saņēmis divas «Grammy» nominācijas, izdevis 21 mūzikas albumu, no kuriem jaunākais ir viņa 2013. gadā izdotais «Live and Solo in Pensacola, Florida».

Emanuels Rīgā uzstājies 2007., 2009. un 2012. gadā.

Biļetes uz Emanuela koncertu no šodienas nopērkamas «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu