«Gogol Bordello» koncerts jau otrdien (34)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Otrdien, 27. maijā «Palladium» notiks sākotnēji 25. martā paredzētā grupas «Gogol Bordello» uzstāšanās. Grupa bija spiesta pārplānot visus martā paredzētos Eiropas turnejas koncertus, jo tās dalībnieks Pedro Eraso (Pedro Erazo) bija lauzis roku. Koncerts ir izpārdots un biļetes pie ieejas nebūs nopērkamas.

Žurnāls «Billboard» apvienību nodēvējis par «karstāko blici, ko pasaulei devusi Ņujorka», savukārt respektablais mūzikas izdevums «Rolling Stone» raksturo «Gogol Bordello» kā «grupu, kas sniedz pasaulē nevaldāmāko dzīvo uzstāšanos».

Tagad «Gogol Bordello» ir kļuvusi par vienu no pieprasītākajām koncertgrupām pasaulē un sniedz līdz pat 200 koncertiem gadā.

Mūziķi Latvijā ieradīsies sava jaunākā albuma «Pura Vida Conspiracy» popularizēšanas tūres ietvaros. Sestais studijas albums tika ierakstīts Teksasā, un tajā ietvertas 12 spēcīgi elektrizējošas kompozīcijas.

Grupas līderis Jevgeņijs Hudzs (Eugene Hütz), raksturojot jaunāko ierakstu, atzīst: «Cilvēkā ir milzum daudz potenciāla, ko ikdienā neizmantojam. Es došos nezināmajā un ar jaunā ieraksta starpniecību dabūšu to ārā!»

Jau kopš dibināšanas 1999. gadā «Gogol Bordello» ir kļuvuši pazīstami ar saviem teatrālajiem koncertšoviem un regulārām koncerttūrēm. «Gogol Bordello» kolektīvs kāpis uz skatuves kopā ar tādām šovbiznesa zvaigznēm kā Madonna un piedalījies neskaitāmos mūzikas festivālos, tostarp «Coachella», «Lollapalooza», «Roskilde», «Rock am Ring», «Reading» un «Leeds».

Plašu atzinību guvušais singls «Start Wearing Purple» trāpīgi raksturo «Gogol Bordello» būtību - spilgti, jautri un skaļi.

Komentāri (34)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu