Arī «NME» par gada albumu kronē Arctic Monkeys «AM» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu mūzikas žurnāls «NME», līdzīgi kā daudzi citi lielie mūzikas žurnāli un portāli, arīdzan publicējis savu versiju par šā gada labākajiem mūzikas albumiem. Tāpat kā kolēģi žurnālā «Q», arī «NME» kritiķi par labāko atzinuši Šefīldas apvienības «Arctic Monkeys» piekto plati «AM».

Jau rakstījām, ka «Arctic Monkeys» puiši šogad izdevuši piekto studijas plati, kurā sadarbojušies ar rūdīto rokeri Džošu Homiju (Josh Homme) no «Queens of the Stone Age». Jaunais albums apvieno grupai raksturīgos roka rifus, izteiksmīgos tekstus ar hiphopa stampājošajiem bītiem, un paceļ grupu jaunā kvalitātē. Spilgts piemērs - iespējams, albuma labākais skaņdarbs «Why'd You Only Call Me When You're High?» (skat. video), kurā grupas solists Alekss Tērners apdzied attiecību brīžiem destruktīvo dabu, naktsdzīvi un ar to saistīto bohēmu.

Top10 izskatās šādi:

10. David Bowie «The Next Day»

9. Laura Marling «Once I Was An Eagle»

8. Nick Cave & The Bad Seeds «Push The Sky Away»

7. Arcade Fire «Reflektor»

6. Daft Punk «Random Access Memories»

5. Savages «Silence Yourself»

4. Foals «Holy Fire»

3. Queens of the Stone Age «…Like Clockwork»

2. Kanye West «Yeezus»

1. Arctic Monkeys «AM»

www.nme.com

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu