Klausies Šāronas Džounsas jauno plati (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai arī retro soula lāpneses Šāronas Džounsas (Sharon Jones) un grupas «Dap­Kings» jaunais albums «Give the People What They Want» oficiāli tiks izdots tikai jaunnedēļ (14. janvārī), jau šobrīd to pilnīgi legāli bez maksas iespējams noklausīties bezpeļņas organizācijas «National Public Radio» (NPR - www.npr.org) mājas lapā (skat. resursus). Atgādinām, ka Džounsa mūs pagājušogad nobiedēja ar ziņām par vēzi. Paldies mūsdienu medicīnai, operācija izrādījās veiksmīga un 57 gadus vecā soulmūzikas dīva varēja atgriezties pie tā, kas viņai padodas vislabāk, proti, dziedāšanas un koncertēšanas.

Sākotnēji jaunais «Sharon Jones & the Dap­Kings» studijas albums bija iecerēts augustā, taču pēc ziņām par slimību tā izdošana pārcelta.
Arī šis ieraksts tapis, izmantojot astoņu ceļu analogo «Ampex» lentinieku, vecus 1960. gadu mūzikas instrumentus, un tradicionāli reanimē 1960., 70. gadu soulmūzikas «zelta ēras» spozmi, īpaši Detroitas soulu.

Klausies albumu šeit

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu