Adeles «21» kļūst par pirmo albumu, kurš pārdots vairāk nekā 3 miljonos kopiju (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Gandrīz trīs gadus pēc izdošanas Adeles albums «21» turpina gāzt pārdošanas rekordus, kļūstot par pirmo digitālo albumu, kas pārdots trīs miljonos kopiju, apstiprinājis Nielsen SoundScan pārstāvis.

Albuma «21» 3 miljonu pārdošanas atzīmes pārsniegšana šķiet vairāk kā neizbēgama situācija, nevis pārsteigums. Atsaucoties uz Billboard, pēc topu virstoņu sasniegšanas 2011. un 2012. gadā (vēl neviens cits albums «SoundScan» ērā nav bijis vadībā divus gadus pēc kārtas), albums kļuvis par 21. labāk pārdoto gada albumu. 2012. gadā «21» sasniedza vēl vienu būtisku atzīmi un kļuva par 21. labāko albumu, kurš pārdots vairāk nekā 10 miljonos kopiju, sasniedzot dimanta statusu tikai 92 nedēļās, raksta rollingstone.com

2011.gada beigās Adele bija spiesta veikt operāciju, kurā atjaunoja bojātās balss saites, taču dziedātāja ātri atguvās, sarakstot «Skyfall» filmas James Bond sākuma titru dziesmu, kura saņēma Oskaru kā labākā oriģinālā dziesma.

Šobrīd Adele strādā pie sava jaunā albuma, kurš potenciāli varētu nākt klajā 2014.gadā. Dziedātāja atzīst, ka pēc bērniņa laišanas pasaulē jūtas daudz ko palaidusi garām. «Kādu laiku esmu dziedājusi tikai savam mazajam un īsti vairs nezinu, kas ir forši un kas nav. Taču noteikti satikšos ar savu producentu Paul Epworth, lai parunātu, ka tas jāizdara vēlreiz,» stāsta Adele.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu