Rīgā šovasar uzstāsies dziedātājs Toms Džonss (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

26. jūnijā «Arēnā Rīga» uzstāsies dziedātājs Toms Džonss (Tom Jones), informē koncertaģentūras «FBI» pārstāvis Kristaps Kārkliņš. Šobrīd dziedātājs aktīvi koncertē un par pēdējiem diviem studijas albumiem «Spirit In The Room» un «Praise & Blame» saņēmis pozitīvas atsauksmes.

Džonss profesionāli mūzikai pievērsās 1963. gadā. Jau viņa otrais singls «It’s Not Unusual» sasniedza pirmo vietu Lielbritānijas topos, padarot mūziķi slavenu visā pasaulē. Džonss ir dziesmu «What's New Pussycat», «Delilah», «She's a Lady», «Kiss» un «Sex Bomb» autors. Viņa ierakstu tirāža visā pasaulē ir pārsniegusi 100 miljonu.

Lielbritānijas karaliene Elizabete II 2006. gadā Tomu Džonsu iecēla bruņinieka kārtā. Mūziķis uzstājās arī karalienes Dimanta jubilejā 2012. gadā Bekingemas pilī. Džonss ir ieguvis «Brit Awards» balvas kā labākais dziedātājs un par mūža ieguldījumu mūzikā, «Hitmaker Award» apbalvojumu no ASV Dziesmu autoru slavas zāles un 2010.gadā arī britu «Music Industry Trust Award» par izcilu ieguldījumu mūzikā.

Kārkliņš norādīja, ka Džonsu var droši dēvēt par dzīvu leģendu. Viņa spožie šovi šķērso laikmetus un mūzikas žanrus, uzrunājot ikkatru koncerta apmeklētāju, un gluži kā magnēts pievelk dažādas paaudzes. Toma Džonsa vārds vienmēr bijis simbols dziesmas un balss spēkam, stāstīja Kārkliņš

Biļetes uz Toma Džonsa koncertu varēs iegādāties no šīs ceturtdienas, 30.janvāra, plkst. 10 «www.ticketpro.lv» un «Ticketpro» kasēs tirdzniecības centru «Galleria Riga», «Spice», «Domina Shopping», «Rīga Plaza», «Sky&More», «Olimpia», «Rimi «Alfa«», «Rimi «Valdemārs»», «Rimi» Pulkveža Brieža ielā, «Rimi» Stirnu ielā, «Rimi «Galerija Azur»» informācijas centros u.c.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu