Jūnijā Rīgā uzstāsies grupa «Kings of Leon» (32)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šovasar, 25.jūnijā, Rīgā, Mežaparka estrādē uzstāsies ASV rokgrupa «Kings of Leon», apstiprināja koncerta rīkotāju «Positivus» pārstāvis Ģirts Majors.

Kā informē koncerta rīkotāji, Mežaparka estrādē notiks viens no astoņiem grupas solokoncertiem Eiropā. Tas būs grupas pirmais un vienīgais koncerts šajā reģionā, ieskaitot Krieviju, Somiju un Baltkrieviju, tādējādi pēc ilgiem laikiem

tieši Rīgā notiks nozīmīgs brīvdabas rokkoncerts, pulcējot arī lielu skaitu ārvalstu apmeklētāju.

««Kings of Leon» uzstāšanās būs pirmais ārvalstu grupas brīvdabas koncerts, kas kopš leģendārā «Metallica» šova «Skonto» stadionā 2008. gadā atkal Latvijā vienkopus pulcēs desmitiem tūkstošu apmeklētāju. Madonna, «Red Hot Chili Peppers» un Robijs Viljamss koncertēja Tallinā, taču ar «Kings of Leon» koncertu mēs pārņemam stafeti, jo šogad reģiona nozīmīgākais muzikālais priekšnesums norisināsies Rīgā,» norāda Majors.

Uz vienīgo grupas koncertu Latvijā būs pieejami tikai 20 000 biļešu.

Pārējās būs pārdošanā Igaunijā, Lietuvā, Somijā, Krievijā un Baltkrievijā, kur arī grupa līdz šim nav uzstājusies.

Biļetes publiskajā tirdzniecībā no 14.februāra, bet iepriekšpārdošanā no 11. februāra. Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas no 11.februāra tikai positivus.com reģistrētajiem lietotājiem un fbi.lv kluba biedriem. Stāvvietas biļetes cena - 45 eiro. Koncertam tuvojoties, biļešu cena pieaugs līdz 55 eiro. Koncertā nebūs paredzēta atsevišķa fanu zona.

Foto: Reuters/ScanPix

Pagājušajā gadā «Kings of Leon» laida klajā «Mechanical Bull» albumu, kuram veltīta ir arī gaidāmā koncerturneja. Arī biļetes uz gaidāmo koncertu būs ievērojami lētākas kā citviet Eiropā.

Kā norāda Majors, «Kings of Leon», kuras visi dalībnieki ir ģimenes locekļi, panākumu pirmsākumi meklējami Apvienotajā Karalistē. 2008.gadā pirmie trīs grupas albumi vienlaicīgi atradās Lielbritānijas albumu topa piecniekā. Pasaulē par pirmā lieluma zvaigznēm «Kings Of Leon» kļuva pēc albuma «Only by the Night» izdošanas. Tiecoties pretim U2 līmenim, «Kings of Leon» nostiprināja savu skanējumu un muzikālo statusu ar tādiem hitiem kā «Use Somebody» un «Sex On Fire», kas ieguva milzīgu popularitāti visā pasaulē, uzsver Majors.

Koncertu organizē koncertaģentūras «Positivus Music» un «FBI».

Komentāri (32)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu