«Live Fest 2014» uzstāsies «Smokie» un Suzija Kvatro (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kuldīgā arī šogad notiks festivāls «Live Fest 2014». Šogad tas notiks divas dienas – 15. un 16. augustā, un šajās abās dienās būs iespējams dzirdēt pasaulē jau pazīstamus māksliniekus, kā arī vietējos mūziķus.

Festivāls Kuldīgas pilsētas estrādē notiks jau otro gadu pēc kārtas, un šā gada galvenie mākslinieki augustā būs grupa «Smokie», kas jau agrāk ir Latvijā viesojusies, kā arī dziedātāja Suzija Kvatro (Suzi Quatro), kura ir iekarojusi klausītāju simpātijas visā pasaulē jau vairāku desmitu gadu garumā ar saviem populārajiem hitiem.

2013. gada festivāla ietvaros Kuldīgā apmeklētājiem bija iespēja klausīties un dzīvē vērot leģendāro britu grupu «Slade», kas bija pagājušā gada festivāla zvaigznes. Grupa «Slade» sniedza neaizmirstamu un enerģisku koncertu, kas ļāva publikai atgriezties savās jaunības dienu atmiņās.

Tuvojoties festivālam, tiks izziņotas vēl citu grupu uzstāšanās festivāla ietvaros Kuldīgā.

Biļetes pieejamas jau no 28.02. Biļešu paradīzes kasēs, sākotnējā divu dienu biļešu cena - 30 eiro, taču, tuvojoties festivālam, biļešu cenas tiks paaugstinātas.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu