Rīgā ar jaunu šovu atgriežas Kailija Minoga (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

2. novembrī «Arēnā Rīga» ar iespaidīgu šovu atgriezīsies popmūzikas princese Kailija Minoga (Kylie Minogue). Abi iepriekšējie dziedātājas koncerti Rīgā bija izpārdoti, un šovi pārsteidza ar vērienu un krāšņumu.

Nav šaubu, ka arī jaunā koncerttūre sagādās neaizmirstamus mirkļus un kļūs par vienu no 2014. gada populārākajiem priekšnesumiem pasaulē. «Kiss Me Once» koncertturneja tiks atklāta Lielbritānijā, un kopumā dziedātāja sniegs 31 šovu 15 valstīs.

Dziedātājas koncertu vizuālais noformējums ir viens no tehnoloģiski sarežģītākajiem koncertindustrijā, līdzās tādu grupu kā «Muse» un «Rammstein» mūsdienīgajiem šoviem. Mūziķes koncertiem nepieciešamais aprīkojums tiek pārvadāts vairākos desmitos kravas automašīnu, bet skaņas tehniku komplektē pasaulē vadošie nozares ražotāji speciāli Kailijas turnejām. Jaunā albuma «Kiss Me Once» popularizēšanas turneja, kuras ievaros Kailija Minoga uzstāsies Latvijā, solās būt vēl grandiozāks priekšnesums par iepriekš redzētajiem, izmantojot jaunākos tehnoloģiskos risinājumus.

Dziedātājas divpadsmitais studijas albums «Kiss Me Once» tiks izdots šonedēļ, un arī jaunākajam ierakstam mūzikas apskatnieki prognozē panākumus. Latvijas radiostacijās jau nonācis albuma pirmais singls «Into The Blue». Neliels ieskats jaunajā materiālā atrodams «Youtube».

Kailija Minoga uz mūzikas skatuves spoži debitēja 1987. gadā un kopš tā laika kļuvusi ne vien par populārās mūzikas topu līderi un neskaitāmu apbalvojumu laureāti, bet arī par modes ikonu, dizaineri un aktrisi. Kailija Minoga ir visvairāk atskaņotā mūziķe Lielbritānijas radiostacijās pēdējo 20 gadu laikā.

Biļetes uz koncertu tiks laistas pārdošanā šoceturtdien, 20. martā, plkst. 10.00 www.ticketpro.lv un «Ticketpro» kasēs TC «Galleria Riga», «Spice», «Domina Shopping», «Rīga Plaza», «Sky&More», «Olimpia», «Rimi «Alfa»», «Rimi «Valdemārs»», «Rimi» Pulkveža Brieža ielā informācijas centros u.c.

Jau rīt, 18. martā, plkst. 10.00 «Ticketpro» interneta veikalā un arī «Ticketpro» kasēs tiks sākta biļešu iepriekšpārdošana FBI koncertu kluba biedriem. Bezmaksas reģistrācija www.fbi.lv.

Biļešu cenas no EUR 39.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu