Arī My Bloody Valentine jauno albumu izdos internetā (1)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

80., 90. gadu "shoegaze" leģenda "My Bloody Valentine" sekos citas britu alternatīvās mūzikas grupas "Radiohead" pēdās un savu jauno albumu, kas būs pirmais kopš 1991. gada, izdos tikai internetā.

Oktobrī "Radiohead" pārsteidza visas pasaules mūzikas industriju, kad izlaida savu jauno albumu "In Rainbows" tikai internetā un ļāva faniem izvēlēties, cik maksāt par tā lejupielādi.

Tagad arī grupa "My Bloody Valentine", kas kopš 1995. gada bija pārtraukusi aktīvo darbību un nav ierakstījusi nevienu studijas albumu kopš 1991.gadā iznākušā "Loveless", plāno savu ilgi gaidīto jauno ierakstu tirgot internetā kā lejupielādi.

"Viss, ko es šobrīd varu pateikt, ir tas, ka Kevins (Šīldss, grupas līderis) atkal pulcē kopā grupu un decembrī viņi dosies uz ierakstu studiju, lai sāktu darbu pie jaunā albuma," interneta lapai "Billboard.com" pastāstīja grupas menedžere Vainita Džošī.

"Plānots, ka albumu viņi izlaidīs paši (bez ierakstu kompānijas starpniecības) internetā, taču droši vien tas tiks izdots arī vinila formātā," viņa sacīja.

Tomēr Džošī piebilda, ka "My Bloody Valentine" nedomājot kopēt "Radiohead" maksājiet-cik-gribat politiku.

"Jaunais albums būs šā 1996./97. gada puspabeigtā albuma pabeigts variants plus daži agrāk neizdoti skaņdarbi, ko ierakstījām ap 1993./94. gadu, plus šis tas pavisam jauns. Es apmēram zinu, kā šis ieraksts, kas šogad tiks izdots, izklausīsies, jo 3/4 no tā jau ir gatavas... Tas izklausās tā, kā mēs savulaik skanējām - nedaudz atšķirīgi, taču ne radikāli savādāk. Cilvēki noteikti varēs komentēt, kas tas skan kā MBV," izteicies grupas līderis Kevins Šildss (Kevin Shields).

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu