Farels pārsteidz «Coachella» publiku ar zvaigžņu parādi (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu mūziķis un producents Farels Viljamss (Pharrell Williams) nedēļas nogalē sniedza iespaidīgu stundu garu koncertu festivālā «Coachella», kas notiek Kalifornijas tuksnesī, aicinot uz skatuves vairākus slavenus viesmāksliniekus.

Farels dziedāja skaņdarbus ne tikai no sava pēdējā studijas albuma «G I R L», bet atskaņoja veselu superhitu plejādi - dziesmas, kuras viņš producējis vai sacerējis.

Uz skatuves kāpa tādas zvaigznes kā reperi «Snoop Dogg», «Puff Daddy», «Busta Rhymes», «Nelly», «Tyler, The Creater», kā arī producents «Diplo» un stilīgā modes dīva un grupas «No Doubt» seja Gvena Stefani (Gwen Stefani), lai kopīgi ar Farelu nodziedātu populāro hitu «Hollaback Girl».

Festivālā par pārsteigumu parūpējās arī Bejonsē (Beyoncé), kas negaidīti uzkāpa uz skatuves savas jaunākās māsas Solanžas (Solange) dziesmas «Losing You» laikā, lai mestos kopīgā sinhronā dejā. Arī reperis Jay-Z pārsteidza daudzus, kad parādījās sava bijušā konkurenta - repera Nasa priekšnesumā, lai kopīgi norepotu divas dziesmas «Dead Presidents II» un «Where I’m From».

Farela dziesmu saraksts

Lose Yourself to Dance

Come Get It Bae

Frontin

Hunter Hot In Here f. Nelly

Pass the Courvoisier, Part II f.Busta Rhymes& Diddy

Lapdance f. Tyler, the Creator

She Wants To Move

Drop It Like Its Hot f. Snoop Dogg

Beautiful f. Snoop Dogg

Aeresol Can f. Diplo

Hollaback Girl f. Gwen Stefani

Blurred Lines

Marilyn Monroe

Get Lucky

Happy

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu