Lilija Alena jauno albumu veltīs Eimijai Vainhausai (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu popzvaigzne Lilija Alena (Lily Allen) jaunāko albumu «Sheezus» veltījusi pāragri mūžībā aizgājušajai dziedātājai Eimijai Vainhausai. Hita «Smile» autore maijā gatavojas laist klajā savu jaunāko veikumu pēc četru gadu pārtraukuma, kad veltīja laiku ģimenei.

Abas britu dziedātājas kļuva slavenas 2006. gadā.

Alena sacīja, ka viņa ar šausmām noskatījusies, kā Vainhausa nevarēja pretoties slavas uzliktajam spiedienam. «Mūsu pazīšanās laikā viņai neklājās labi. Tāpēc es nedomāju, ka pazīstu īsto Eimiju, bet gan tikai vienu viņas versiju,» intervijā laikrakstam «The Daily Telegraph» atceras Alena.

«Viņai tas bija desmit reizes smagāk nekā man,» turpina dziedātāja. «Viņa pārdevusi krietni vairāk albumu nekā es, un viņa bija uzmanības centrā. Pie viņas mājas visu diennakti stāvēja cilvēki. Viņai patika baudīt dzīvi un sabiedrību, bet tas viņai tika atņemts. Viņa jutās kā cietumā.»

2011. gadā Vainhausa nomira no saindēšanās ar alkoholu.

«Sheezus, kas seko 2009. gada platei «It's Not Me, It's You» (skat. recenziju) klajā nāks 5. maijā.

Kā singls no albuma jau publiskots skaņdarbs «Air Balloon».

Albuma skanējumu veidojis inteliģentās popmūzikas producents, dueta «The Bird And The Bee» dalībnieks Gregs Kurstins (Greg Kurstin), kas strādājis ar Pinku, Kešu u.c.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu