AC/DC apstiprina, ka viens no mūziķiem cieš no «novājinošas slimības» (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Austrāliešu rokgrupas AC/DC solists Braiens Džonsons (Brian Johnson) noraidījis baumas par izjukšanu, sakot, ka mūziķi plāno maijā ierakstīt jaunas dziesmas. Šonedēļ medijos parādījās ziņas, ka leģendārā grupa varētu būt ceļā uz izjukšanu. 61 gadu vecais Malkolms Jangs ciešot no smagas slimības, kas liedz viņam uzstāties vai piedalīties mūzikas ierakstos, Austrālijas medijiem pavēstīja anonīms informācijas avots.

(papildināts ar paziņojumu par Malkolmu Jangu)

Džonsons norādīja, ka maijā grupa sāks darbu pie jauna ieraksta. Taču viņš atzina, ka baumās ir daļa patiesības, jo viens no mūziķiem cieš no «novājinošas slimības».

«Maijā mēs noteikti tiksimies Vankūverā. Mēs paņemsim ģitāras, iedzersim lētu vīnu un skatīsimies, vai rodas jaunas melodijas un idejas. Ja tādas būs, mēs ierakstīsim,» sacīja Džonsons.

«Es negribētu teikt, ka nākotnē būs tā vai citādi. Es neko neizslēdzu,» viņš turpina. «Vienam no puišiem ir novājinoša slimība, bet es nevēlos atklāt par daudz. Viņš ir ļoti lepns un noslēgts, brīnišķīgs cilvēks. Mēs esam bijuši draugi 35 gadu garumā, un es viņu apbrīnoju.»

Džonsons iepriekš sacīja, ka AC/DC plāno nosvinēt 40. gadadienu ar vērienīgu koncertturneju. Taču tagad mūziķis nav pārliecināts, vai tas patiešām notiks. «Tas būtu lielisks veids, kā atvadīties. Mēs to vēlētos. Taču šobrīd tas vēl nav izlemts,» viņš teica.

Malkolms Jangs pamet grupu

Šodien grupas oficiālajā mājas lapā publicēts paziņojums, kurā teikts, ka, saistībā ar veselības problēmām, grupu uz laiku pamet Malkolms Jangs. Neskatoties uz to, grupa turpinās koncertēt.

«Malkolms vēlas pateikties uzticamo fanu leģioniem visā pasaulē par nebeidzamo mīlestību un atbalstu,» teikts paziņojumā.

www.acdc.com

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu