Lorde slimības dēļ atceļ koncertus Austrālijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Slimības dēļ nācies atlikt 17 gadus vecās «Grammy» balvas laureātes Lordes koncertturneju Austrālijā, otrdien paziņoja dziedātājas pārstāvji. Lordei ir «nejauka plaušu infekcija un slikta veselība», viņa paziņoja saviem sekotājiem tviterī.

Ārsti jaunajai dziedātājai noteikuši gultas režīmu, lai viņa varētu atpūsties un pilnībā izārstēties.

Pēdējo mēnešu laikā Lorde apceļojusi ASV, Kanādu un Dienvidameriku. Nedēļas nogalē viņa uzstājās «Coachella» mūzikas festivālā Indio, Kalifornijas štatā.

Ceturtdien bija jāsākas jaunzēlandiešu dziedātājas turnejai Austrālijā, kurā bija plānoti septiņi koncerti.

«Man ļoti žēl atlikt šos koncertus. Gan man, gan arī pavadošajai grupai ļoti patīk spēlēt austrāliešu auditorijai, tāpēc pieņemt šādu lēmumu nebija viegli,» paziņoja Lorde. «Man jācenšas izārstēties, lai nākamie koncerti būtu izdevušies. Austrālieši, mēs būsim pie jums, cik drīz vien varēsim!»

Pagājušajā gadā pusaudze iemantoja popularitāti ar hitu «Royals», kas ieņēma vairāku valstu mūzikas topu pirmās vietas. Janvārī viņa saņēma «Grammy» balvu par gada dziesmu un labāko popmūzikas uzstāšanos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu