«Nine Inch Nails» koncertu iesildīs «Cold Cave» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupas «Nine Inch Nails» koncertu 6.maijā «Arēnā Rīga» iesildīs «new-wave» un sintpopa mākslinieks «Cold Cave», informē «Positivus Music» sabiedrisko attiecību vadītāja Linda Igolniece.

Gotisko noskaņu «new-wave» grupa «Cold Cave» ir ASV mūziķa, dzejnieka un izdevēja Veslija Īsolda (Wesley Eisold) projekts. Mūziķa mājas apstākļos iesāktais eksperiments ar laiku pārtapa sintpopa, skaņu un «darkwave kolāžā» ar dažādu viesmākslinieku performancēm. Īsolds, pēc Igolnieces teiktā, izceļas ar reizē spēcīgu un juteklisku vokālu, kā arī fascinējošu dziesmu liriku. Iepriekš mūziķis koncertēja ar Beku (Beck) un «Cat Power» starptautiskajā «Station To Station» projektā.

«Cold Cave» debijas albums «Love Comes Close» 2009. gadā raksturots kā spilgts 80. gadu sintpopa un ārtroka apvienojums. Mūziķa 2011. gada ieraksts «Cherish the Light Years» piesaistīja plašākas publikas interesi. Īsolds atklājis, ka viņa šā gada albumā «Sunflower» būs grandiozāks iepriekšējā albuma skanējums, kā arī ieturēts minimālisms «Suicide» vai «39 Clocks» stilā.

Grupa «Nine Inch Nails», kuru izveidojis tās vienīgais oficiālais dalībnieks Trents Reznors, pēc piecu gadu klusēšanas šogad izdeva albumu «Hesitation Marks», kuru augsti novērtēja mūzikas kritiķi, dēvējot to par Reznora nozīmīgāko māksliniecisko pieteikumu kopš 90. gadiem. Jaunā grupas koncertšova tapšanā piedalījās «Nine Inch Nails» skatuves dizainers Rojs Benets un kanādiešu šovu producentu apvienība «Moment Factory», kas līdz šim strādājusi un veidojusi šovus tādiem māksliniekiem kā Džastins Timberleiks, Jay Z, «Bon Jovi», Madonna u.c. Benets un «Moment Factory» vairākus mēnešus esot strādājuši kopā, lai izveidotu interaktīvu skatuves iekārtojumu, kas ļauj grupai kontrolēt savas uzstāšanās vizuālos aspektus.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties «Biļešu servisa» kasēs un internetā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu