Kuldīgas «Live Fest 2014» uzstāsies «Killer Queen» (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kuldīgas «Live Fest 2014», kas norisināsies 15. un 16. augustā, izziņo jaunu mākslinieku - slavenās grupas «Queen» tribute* grupu «Killer Queen», ziņo festivāla rīkotāji.

1993. gadā, kad «Killer Queen» pirmo reizi kāpa uz skatuves, grupa pat nebija pārliecināta, ka pastāvēs ilgāk par dažiem mēnešiem, bet tagad, 21 gadu vēlāk, grupa ir sasniegusi neatkārtojamus panākumus. Ansambļa pirmais koncerts notika Londonas Universitātē. Tieši tajā pašā vietā, kur pirms 21 gada uzstājās oriģinālā «Queen» grupa.

Grupa Eiropā tik pamanīta jau deviņdesmitajos gados, kad tā saņēma balvu «Worldwide Best Tribute Band» (Pasaulē labākā tribute grupa). «Killer Queen» pēc uzstāšanās Zviedrijas Vasteras koncertzālē saņēma balvu «Best Concert of The Year 2009» (Labākais koncerts 2009. gadā).

Grupas līderis Patriks Meijers (Patrick Mayer) atzīst, ka panākumi ir šokējuši viņus pašus, grupas izveidošanās laikā viņiem pat sapņos nerādījās, ka viņi ar skatītājiem spēs piepildīt tās pašas koncertzāles ar tūkstošiem cilvēku, kā to darīja oriģinālā «Queen» grupa.

*tribute - atdarinātāji, attēlotāji

Jau ziņots, ka savu dalību Kuldīgas festivālā ir apstiprinājusi britu grupa «Brotherhood of Man», kas popularitāti ieguva pēc 1976. gada uzvaras Eirovīzijā ar hitu «Save Your Kisses for Me». Festivālā uzstāsies arī grupa «Smokie» un dziedātāja Suzija Kvatro (Suzi Quatro).

Vairāk par KLF'14 lasi un biļetes meklē livefest.lv

www.killerqueenonline.com

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu