«Kings of Leon» koncerta viesi būs «The Horrors» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Britu grupa The Horrors

ASV superzvaigznes Kings Of Leon gada lielākajā brīvdabas koncertā Baltijā 25.jūnijā Mežaparka Lielajā estrādē iesildīs viena no kritiķu visaugstāk vērtētajām 21. gadsimta britu rokgrupām «The Horrors». Biļetes par EUR 55 vēl nopērkamas «Biļešu servisa» un «Ticketpro» kasēs.

The Horrors jau kopš debijas 2006. gadā cenšas pretoties mūzikas industrijas noteiktajiem standartiem. Grupa savus albumus izdod sadarbībā ar ievērojamāko Apvienotās Karalistes ierakstu kompāniju XL Recordings, kuras paspārnē vienmēr ir bijuši salīdzinoši nedaudzi, bet tikai paši ietekmīgākie un lielākie vārdi mūzikā, piemēram, Jack White, Adele, The Prodigy, Beck, Radiohead, The White Stripes, Dizzee Rascal, M.I.A., Vampire Weekend u.c. 5.maijā klajā nākušais nu jau ceturtais grupas ieraksts «Luminous» iekarojis sesto pozīciju AK pārdotāko albumu sarakstā, kā arī ticis nodēvēts par labāko britu albumu šogad. Respektablais mūzikas žurnāls «NME» to nosaucis par «grandiozu atgriešanos, kas nostiprina The Horrors statusu kā vienam no mūsdienu angļu mūzikas nacionālajiem dārgumiem», bet laikraksts «The Guardian» uzskata, ka «apvienības skanējums ir gaismas gadus priekšā visām pārējām mūsdienu ģitārgrupām». Atgādināsim, ka šī nebūs vienīgā The Horrors viesošanās Latvijā šovasar - nedaudz vairāk nekā trīs nedēļas pēc Kings Of Leon iesildīšanas viņi atgriezīsies, lai uzstātos uz Positivus festivāla galvenās skatuves.

Kā iepriekš ziņots, 25.jūnijā Mežaparka Lielajā estrādē uzstāsies viena no populārākajām ASV rokgrupām pasaulē Kings of Leon. Par pirmā lieluma zvaigznēm Kings Of Leon kļuva pēc albuma «Only by the Night» izdošanas 2008. gadā. Ar šo albumu grupa radīja tādus hitus kā «Use Somebody» un «Sex On Fire», kas ieguva milzīgu popularitāti visā pasaulē. Pagājušajā gadā Kings of Leon laida klajā «Mechanical Bull» albumu, kuram veltīta šī koncertturneja.

Koncerta biļetes nopērkamas «Biļešu servisa» un «Ticketpro» kasēs, kā arī internetā. Stāvvietas biļetes cena - EUR 55. Koncertā nebūs atsevišķas fanu zonas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu