«The Divine Comedy» līderis velta albumu kriketam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Ziemeļīrijas orķestrālā popa apvienības «The Divine Comedy» līderis Nīls Henons (Neil Hannon) kopā ar Tomasu Valšu (Thomas Walsh) no grupas «Pugwash» izdevis albumu, veltītu kriketam.

Kamēr studijā top kārtējais The Divine Comedy albums, kurš sekotu 2004.gada The Duckworth Lewis Method - Meeting Mr Miandad un tiek solīts jau rudenī, Henons īstenojis vienu no savām jaunākajām ambīcijām, proti, kā pats smejas, «izdevis, iespējams, vienu no pēdējo gadu visnevajadzīgākajiem albumiem» - par kriketa spēli.

The Duckworth Lewis Method
The Duckworth Lewis Method Foto: Publicitātes foto


Jaunais muzikālais projekts The Duckworth Lewis Method savu debijas albumu izdeva 3.jūlijā, tikai dažas dienas pirms Anglijas un Austrālijas izlašu slavenās «The Ashes» sērijas pirmā mača.

Henons un Valšs albuma divpadsmit kompozīcijas raksturo kā «kaleidoskopisku muzikālu piedzīvojumu brīnišķīgajā un reizēm dīvainajā kriketa spēles pasaulē». Dziesmā «Jiggery Pokery» kā viesmākslinieki piedalās trīs britu komiķi - Phill Jupitus, Alexander Armstrong, Matt Berry.

28.jūnijā kā pirmais singls tika izdots «The Age of Revolution» (skat. audio), savukārt 23.augustā kopā ar video laists klajā «Meeting Mr. Miandad» (skat. video), kas veltīts slavenajam pakistāniešu kriketa spēlētājam Džavedam Miandādam (Javed Miandad).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu