Lana del Reja un «Linkin Park» dominē britu salās (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ Apvienotās Karalistes albumu topa pirmajā divās vietās startējuši divi mākslinieki, kas savulaik viesojušies arī Rīgā, - amerikāņu popzvaigzne Lana del Reja (Lana Del Rey), kas Rīgā uzstājās pagājušogad, un amerikāņu rokgrupa «Linkin Park», kas «Arēnā Rīga» dārdēja 2008. gadā.

Lanas del Rejas otrais studijas albums «Ultraviolence» iekarojis pirmo vietu, bet «Linkin Park» jaunā plate «The Hunting Party» šonedēļ ir numur 2.

Jauno plati producējis amerikāņu blūzroka apvienības «The Black Keys» dalībnieks Dens Auerbahs (Dan Auerbach).

Arī pirmais Lanas albums «Born To Die» 2012. gadā (skat. recenziju) spēja pakāpties līdz 1. vietai.

Vēl pie jaunumiem topā jāmin kanādiešu dīdžejs «Deadmau5» (Joel Thomas Zimmerman), kura ieraksts «While(1<2)» debitē 14. vietā, un britu diskopanka grupa «Klaxons», kuras trešais studijas albums «Love Frequency» startējis pieticīgajā 38. vietā.

Oktobrī un novembrī grupa apceļos Lielbritāniju. Viss uz skatuves redzamais, sākot ar ģitārām, skaņas pastiprinātājiem un beidzot ar prožektoriem, būs veidots ar 3D printeri.

Bijušās šova «X Factor» dalībnieces Ellas Hendersones (Ella Henderson) singls «Ghost» saglabājis 1. vietu singlu top40.






Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu