Ierakstu kompānija noraida baumas par jaunu Adeles albumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: John Stillwell / POOL

Ierakstu kompānija «Beggars Group» noraidījusi baumas, ka nākamgad iznākšot jauns britu dziedātājas Adeles albums.

Trešdien Pasaules mūzikas balvas (WMA) pārstāvji tvītoja, ka Adele gatavojoties nākamgad laist klajā jaunu albumu un doties pasaules koncertturnejā. Vēlāk tvīts tika dzēsts.

«Adele izziņo 2015.gada koncertturneju pēc jaunā albuma «25» iznākšanas!» bija teikts tvītā.

Tomēr «Beggars Group» priekšsēdētājs Mārtins Mills sacīja, ka baumas «nav patiesas».

Pirms 26.dzimšanas dienas dziedātāja deva mājienu par iespējamo albumu. Viņa rakstīja, ka fani «šogad redzēs 25». Tā kā viņas iepriekšējie albumi nosaukti par godu vecumam, kuram sarakstīti, sākās baumas par jauna ieraksta izdošanu.

Amerikāņu poproka grupas «OneRepublic» līderis Raiens Teders apgalvojis, ka esot piedalījies jauna Adeles albuma tapšanā, taču nezinot tā iznākšanas datumu. Par sadarbību ar Adeli runājis arī britu dziedātājs Fils Kolinss un reperis Vizs Kalifa.

Adele kļuva par pasaulslavenu zvaigzni, pateicoties albumiem «19» un «21». Pagājušā gada «Oskara» ceremonijā viņa tika apbalvota par labāko dziesmu «Skyfall», kas bija iekļauta tāda paša nosaukuma Džeimsa Bonda filmas skaņu celiņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu