Šineida O'Konora kritizē pusaudžu popzvaigžņu seksualizēšanu (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FRED TANNEAU / AFP

Īru dziedātāja Šineida O'Konora asi kritizējusi jauno popzvaigžņu seksualizēšanu.

«Nav iespējams atņemt rokenrolam seksu - tas tur ir ļoti svarīgs. Tomēr visvairāk mani uztrauc, ka tie mūziķi, kas izskatās visseksuālākie, izskatās pēc bērniem, viņu cienītāji ir bērni,» izteicās 47 gadus vecā dziedātāja, kritizējot mūzikas industriju par paņēmieniem, ar kādiem tā cenšas pārdot jaunu popmūziķu ierakstus.

«Es nedomāju, ka ir pieņemami seksualizēt 15-16 gadus vecus mūziķus, piemēram, Džastinu Bīberu - viņš ir par jaunu, lai apzinātos savus lēmumus. «Tesco» tirgo striptīza dejotāju stieņus, ir pieejamas bērnu stringbiksītes...

Nedrīkst veidot sabiedrību, kurā mazas meitenes un zēni staigā apkārt ar plikiem dibeniem.

Tas ir bīstami, tāpēc arī pastāv cilvēku tirdzniecība,» uzsvēra O'Konora.

Dziedātāja arī sacīja, ka viņa vēl aizvien lepojas ar savu lielāko hītu «Nothing Compares 2 U». Pretrunīgi vērtētā īru dziedātāja izdeva mūziķa Prinsa komponēto hitu 1990.gadā. Kaut arī kopš tā izdošanas pagājuši gandrīz 25 gadi, viņa vēl aizvien tic dziesmā ietvertajai idejai.

«Ikviens, dzirdot šo dziesmu, atceras, kādu īpašu savas dzīves posmu, kad viņi to dzirdēja - neatkarīgi no tā, vai viņi tajā brīdī kādu mīlēja vai nē,» viņa teica laikrakstam «The Guardian». «Par laimi, tā bija laba dziesma. Ak šausmas, ja nu mans lielais hits būtu bijis «The Birdie Song«?»

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu