Dzintaru koncertzālē «Bi-2» un LNSO

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Pirmdien, 4.augustā, Dzintaru koncertzālē uzstāsies Krievijas rokgrupa «Bi-2», izpildot savas dziesmas Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra pavadījumā, informēja koncertaģentūras «Makroconcert» sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Keiša.

Koncerta apmeklētāji Jūrmalā varēs dzirdēt visus grupas hitus, kā arī tās jaunāko veikumu Nacionālā simfoniskā orķestra pavadījumā.

Grupa «Bi-2» ir viena no Latvijas klausītāju vidū populārākajām Krievijas rokgrupām. Tā mīl radošas pārmaiņas, un viena no veiksmīgākajām idejām, kas savulaik īstenota vien kā eksperiments, ir izrādījusies sadarbība ar simfonisko orķestri, ļaujot izpildīt grupas populārākās dziesmas īpašā, majestātiskākā skanējumā.

Grupas «Bi-2» kontā ir astoņi studijas albumi, vairāki sadarbības projekti ar citiem mūziķiem, kā arī citi projekti. 2003.gadā «Bi-2» pirmoreiz savas dziesmas spēlēja simfoniskās mūzikas pavadījumā, gūstot publikas atzinību. Pirmais albums, kas pilnībā ierakstīts kopā ar simfonisko orķestri, izdots 2010.gadā. Otrs kopā ar Prāgas simfonisko orķestri iznācis pagājušogad.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu