Top10 vislabāk apmaksātie 2014. gada dīdžeji (21)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Biznesa žurnāls «Forbes» publicējis šā gada vislabāk apmaksāto dīdžeju sarakstu. Jau otro gadu pēc kārtas līdera godā ir viens un tas pats dīdžejs. Dati apkopoti par laika posmu no 2013. gada augusta līdz 2014. gada augustam. Vērā ņemti pārdotie ieraksti, suvenīri, dzīvās uzstāšanās u.c.

 
Foto: REUTERS/ScanPix

10: Deadmau5 16 miljoni dolāru

Dīdžejs ar peles masku gada griezumā nospēlējis daudz mazāk koncertu nekā citi pelnošākie dīdžeji, taču tas viņam nav liedzies iekļūt šajā top10. Viņš uzstājas ekskluzīvās vietās, vienā vakarā nopelnot pat pusmiljonu dolāru. Labu naudiņu ienes arī suvenīri.

 
Foto: AP/ScanPix

9: Skrillex 16,5 miljoni dolāru

Šā gada martā šis sešus «Grammy» ieguvušais dīdžejs izdeva albumu «Recess» (skat. recenziju), kas komerciāli lielus panākumus gan neguva. Taču ne jau ar pārdotajiem ierakstiem «Skrillex» nopelna savus miljonus, bet gan ar dzīvajām performancēm. Labu naudiņu ienesa arī darbs pie animācijas filmas «Wreck-It Ralph» skaņu celiņa.

 
Foto: kaskademusic.com

8: Kaskade 17 miljoni dolāru

Kaskade jeb Raiens Radons (Ryan Raddon) gada griezumā nospēlējis 120 dīdžejsetus, to skaitā 30 Lasvegasā.

 
Foto: REUTERS/ScanPix

7: Zedd 21 miljons dolāru

24 gadus vecais Skrillex protežē Zedd nu sācis pelnīt vairāk nekā viņa mentors. Viņš iekortelējies popmūzikas pasaulē, sadarbodamies ar Džastinu Bīberu, Lēdiju Gāgu un Arianu Grandi.

 
Foto: facebook.com/djafrojack

6: Afrojack 22 miljoni dolāru

Niks van de Vals, labāk pazīstams kā Afrojack, šā gada maijā izdeva jaunu albumu «Forget The World», gada griezumā nospēlējis 150 dīdžejsetus un iekasējis naudiņu no «Nike» un «G-Star».

 
Foto: facebook.com/Steve.Aoki

5. Stīvs Aoki – 23 miljoni dolāru

Stīvs Aoki pirmo reizi ielauzies top5. Viņš šajā periodā nospēlējis 277 dīdžejsetus, reizēm spēlēdams pat trīs setus dienā. Laba sadarbība dīdžejam ir ar «Bud Light», «Guitar Center» un «Scion».

 
Foto: facebook.com/tiesto

3. Tiesto – 28 miljoni dolāru

Šis veterāns pēdējos gados no Ivisas pārcēlies uz Lasvegasu, kur uzstājas klubā «Hakkasan». Nospēlēti aptuveni 100 dīdžejseti.

 
Foto: AP/ScanPix

3. «Avicii» – 28 miljoni dolāru

Jaunais zviedrs nospēlējis 80 šovus. Lielus panākumus guvuši arī viņa producētie skaņdarbi, īpaši «Wake Me Up».

 
Foto: AP/ScanPix

2. Deivids Geta – 30 miljoni dolāru

Deivids Geta spēlē gan Lasvegasā, gan Ivisā. Viņa spalvai pieder daudzi populāri popmūzikas grāvēji.

 
Foto: REUTERS/ScanPix

1. Kalvins Hariss – 66 miljoni dolāru

30 gadus vecais skotu mūziķis un producents Kalvins Hariss (Calvin Harris) jau otro gadu pēc kārtas atzīts par pelnošāko dīdžeju, liecina «Forbes» apkopotie dati. Pēdējā gada laikā Hariss nopelnījis 66 miljonus ASV dolāru (49,4 miljonus eiro). «Pēdējos trīs gados ļoti audzis pieprasījums pēc deju mūzikas,» sacīja dīdžejs. «Sagadījās tā, ka es īstajā laikā biju īstajā vietā.»

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu