Pēcpuses eksponēšana sasniegusi jaunu līmeni (47)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Tverkinga (sievietes pēcpuses kratīšana) bums ar katru dienu kļūst arvien populārāks un izaicinošāks. Kopš to sāka piekopt baltās dāmas (piemēram, Mailija Sairusa), tas kļuvis par mūsdienu popkultūras kanonu. Melnādainās skaistules dažādos hiphopa klipos tverkingu piekopušas jau daudzus gadus, taču šobrīd šī «deja» sasniegusi nebijušu popularitātes līmeni.

Arī jaunajā reperes Nikijas Mināžas (Nicki Minaj) videoklipā «Anaconda» uzmanības centrā tieši sievietes pēcpuse. Daudzas pēcpuses! Jūlija beigās Nikija publiskoja jaunā singla «Anaconda» seksīgo vāku, bet šonedēļ mums pieejams arī dziesmas videoklips.

Klipā darbība norisinās džungļos, un, protams, redzamas daudzas skaistules ar lieliem apaļumiem. Arī pati Nikija nav kautrējusies publiski izrādīt savu iespaidīgo pēcpusi, savulaik publicēdama vairākus pikantus foto sociālajos tīklos.

Dziesmā izmantots 1992. gada repera «Sir Mix-A-Lot» dziesmas «Baby’s Got Back» sampls. Savukārt klipa beigās Nikijai asistē reperis Dreiks.

Lūk, neliels ieskats dziesmas vārdos:

«Jā, viņam patīk šī resnā pēcpuse, Jā, šis ir veltījums manām k..cēm ar resnām pēcpusēm sasodītajā klubā, Pie joda kalsnās k..ces!»

(Yeah, he love this fat ass
Yeah, this one is for my bitches with a fat ass in the fucking club
I said, where my fat ass big bitches in the club?
Fuck the skinny bitches, fuck the skinny bitches in the club
I wanna see all the big fat ass bitches in the motherfucking club
Fuck you if you skinny bitches WHAT?

I got a big fat ass
Come on)



Komentāri (47)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu