Keita Buša lūdz nefotografēt koncertos, lai saglabātu intimitāti (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Britu dziedātāja Keita Buša (Kate Bush) lūgusi faniem gaidāmajos koncertos neuzņemt fotogrāfijas ar viedtālruņiem un fotoaparātiem, lai saglabātu pasākuma intimitāti. Šomēnes Buša uzsāks pirmo Lielbritānijas koncertturneju kopš 1979. gada, kad viņa pēdējoreiz uzstājās. Londonas koncertzālē «Eventim Apollo» no augusta līdz oktobrim notiks 22 dziedātājas koncerti.

«Mēs ļoti gaidām koncertus un rūpīgi tiem gatavojamies. Mums veicas ļoti labi,» viņa norāda savā mājaslapā.

Tomēr viņai ir lūgums visiem koncertu apmeklētājiem. «Mēs speciāli esam izvēlējušies zāli ar intīmu atmosfēru, nevis arēnu vai stadionu. Man tas daudz nozīmētu, ja jūs neuzņemtu fotogrāfijas un nefilmētu uzstāšanās laikā. Es gribu komunicēties ar jums kā auditoriju, nevis «iPhone», «iPad» un fotoaparātu kopumu. Es zinu, ka tas ir daudz prasīts, taču dalīsim šo pieredzi savā starpā,» raksta 56 gadus vecā dziedātāja.

Martā pārdošanā nonāca 80 000 biļešu uz Bušas koncertiem, kas tika izpārdotas 15 minūšu laikā.

Pirmais koncerts notiks 26. augustā.

Arī vairāki citi izpildītāji vērsušies pie klausītājiem ar lūgumu atturēties no koncertu filmēšanas un fotografēšanas. To vidū ir amerikāņu indīroka grupa «Yeah Yeah Yeahs» un britu pankmūzikas grupa «Savages».

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu