Izmeklēšanā par seksuāliem noziegumiem nopratina Klifu Ričardu (2)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ferdy Damman / AFP

Lielbritānijas policija sestdien nopratinājusi britu popmūzikas veterānu Klifu Ričardu saistībā ar izmeklēšanu par seksuāla rakstura noziegumu, informēja popmūziķa preses pārstāvis.

Viņš sacīja, ka Ričards ir nopratināts un ir sadarbojies ar policiju, taču viņam nav izvirzītas apsūdzības un viņš nav aizturēts.

73 gadus vecais mūziķis, kura skatuves karjera ilgusi vairāk nekā 50 gadu, noliedz, ka būtu bijis iesaistīts seksuālos noziegumos. Britu prese ziņo, ka izmeklēšana ir saistīta ar sabiedriskās raidkompānijas BBC zvaigznes Džimija Savila un vairāku citu tagad jau cienījamos gados esošu populāru personu pastrādātiem seksuāliem noziegumiem, un Ričards nopratināts par kāda 16 gadu veca zēna seksuālu izmantošanu. Pēc Savila nāves 2011.gadā ir kļuvis zināms par simtiem seksuālu noziegumu, kurus viņš pastrādājis.

Saistībā ar šo izmeklēšanu 14.augustā tika veikta kratīšana Ričarda īpašumā Bērkšīrā Anglijas dienvidos.

Ričarda ieraksti ir pārdoti vairāk nekā 250 miljonos eksemplāru, un sava jauneklīgā izskata dēļ nereti tiek dēvēts par popmūzikas Pīteru Penu.

Klifs Ričards ir pārliecināts kristietis, kas izvairījies no popmūzikā tik bieži sastopamā dzīvesveida ar narkotikām un alkoholu. 1995.gadā viņš kļuva par pirmo britu rokzvaigzni, kas tika iecelta bruņinieku kārtā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu