Deivids Geta piekto reizi numur viens britu salās (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Viens no gada apmaksātākajiem dīdžejiem, franču producents Deivids Geta (David Guetta) šonedēļ nopelnījis jau piekto numur viens singlu ar dziesmu «Lovers On The Sun» (skat. video) Apvienotās Karalistes top40, ziņo «nme.com».

Deivids Geta pirmo reizi Top40 iekaroja 2008. gadā ar singlu «When Love Takes Over». Kopš tā laika Geta veiksmīgi topā startējis arī ar dziesmām «Sexy Bitch», «Gettin' Over You» un «Titanium», kopumā pārdodot 9 miljonus singlu kopiju, svētdien ziņo «Official Charts Company».

Vēl pie jaunumiem topā jāmin jaunais popkantri zvaigznes Teilores Sviftas (Taylor Swift) singls «Shake It Off», kas startējis 4. vietā. Tas ir pirmais vēstnesis no jaunā 24 gadus vecās dziedātājas albuma «1989».

Tikmēr albumu konkurencē rudais brits Eds Šīrans beidzot zaudējis 1. vietu, piekāpdamies televīzijas šova «Britain's Got Talent» uzvarētājiem «Collabro».

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu