Madonna jaunajās dziesmās nopeļ bijušo vīru un «kopētāju Gāgu» (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Amerikāņu popmūzikas dīva Madonna internetā nopludinātos dziesmu vārdos uzbrukusi bijušajam vīram Gajam Ričijam un dziedātājai Lēdijai Gāgai (Lady Gaga). Atklātībā nonākuši vairāku dziesmu vārdi no Madonnas gaidāmā 13. studijas albuma.

«Tu dabūji, ko gribēji. Nedaudz slavas un bagātības, un es tev vairs nebiju vajadzīga. Tu sarāvi mani gabalos bez mazākā iemesla. Es ielaidu tevi savā karaļvalstī, bet tu paņēmi, ko gribēji,» teikts dziesmā «Heartbreak City».

Mūzikas pazinēji pieļauj, ka tā sarakstīta par režisoru Ričiju, ar kuru Madonna bija precējusies no 2000. līdz 2008. gadam. Viņiem ir kopīgi dēli Roko un Deivids.

Tikmēr dziesmā «Two Steps Behind Me» Madonna nopēlusi ekstravaganto dziedātāju Lēdiju Gāgu.

«Tu esi kopētāja. Kur ir mana atlīdzība?

Tu esi skaista meitene, tas nu ir tiesa. Taču zagt no manis nav skaisti,» vēsta dziesmas teksts. «Vai esi mani izpētījusi gana labi? Tu nekad nebūsi tāda kā es, tikai kopētāja.»

Nav zināms, vai kāda no dziesmām beigu beigās tiks iekļauta albumā. Madonna sarakstījusi aptuveni 50 dziesmas, no kurām lielākā daļa tiks atmesta.

«Tie ir ļoti skarbi dziesmu vārdi, taču Madonna atkal grib izpausties,» avīzei «The Sun» sacīja vārdā nenosaukts informācijas avots.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu