Rīgā ar sološovu viesosies dīdžejs Deivids Geta (33)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pasākumu rīkotāji «L Tips Agency» ar prieku paziņo, ka ilgi gaidītā Deivida Getas (David Guetta) uzstāšanās Latvijā notiks 17. oktobrī «Arēnā Rīga». Mūsdienu elektroniskās mūzikas mākslinieks, kas pierādīja, ka dīdžeja uzstāšanās var sapulcināt desmitiem tūkstošu sajūsminātu skatītāju arēnās un stadionos visā pasaulē, Rīgā ieradīsies ar pavisam jaunu gaismu, skaņas un pirotehnikas šovu.

Līdz šim tikai Eiropas lielāko deju mūzikas festivālu – Tomorrowland un Global Gathering – apmeklētāji guvuši ieskatu Getas jaunajā programmā, kas ir priekšvēstnese viņa topošajam, nu jau sestajam, studijas albumam.

Jaunākais Deivida Getas hits «Lovers on the Sun» ierindojas pirmajā vietā virknē singlu topu visā Eiropā, ieskaitot Lielbritāniju, kā arī Eurotop 100. Kompozīcija tapusi, Getam sadarbojoties ar virkni mūziķu un producentu, tai skaitā savu kolēģi «Avicii». Vokālo partiju iedziedājis amerikāņu komponists un izpildītājs Sems Mārtins, bet videoklipā piedalās viens no slavenākajiem Holivudas «ļaundariem» Rejs Liota.

Karjeras laikā pārdoti vairāk nekā 8 miljoni Deivida Getas albumu un 40 miljoni singlu kopiju. 2011. gadā Geta atzīts par pasaules labāko dīdžeju pēc DJ Mag Top 100 DJs vērtējuma, un kopumā pēdējos sešus gadus viņš atradies vismaz 5. vietā vadošo dīdžeju topā.

2010. gadā Deivids Geta saņēma veselas 5 «Grammy» nominācijas – divas par savu albumu «One Love» un trīs par darbu pie viena no izcilākajiem «The Black Eyed Peas» hitiem «I Gotta Feeling».

Vēl Geta ir viens no pieprasītākajiem mūsdienu producentiem, kurš strādājis ar iespaidīgu zvaigžņu plejādi, ieskaitot Deividu Boviju, Madonnu, Rianu, Lady Gaga, Snoop Dog, Usher utt.

Dažos gados Geta strauji kļuvis arī par sociālo mediju lietotāju elku: 56 miljoni Facebook fanu, 15 miljoni Twitter un 5 miljoni Spotify sekotāju un vairāk nekā 2 miljardi YouTube skatījumu nudien ir prātam neaptverams skaits. Pats Deivids Geta kādā intervijā atzīst: «Tie ir traki cipari! Kā veselas valstis! Es pats tam nespēju noticēt.»

Lai arī hausmūzikas jomā Getas vārds bija zināms jau no deviņdesmitajiem gadiem, plašāku atpazīstamību viņam atnesa 2009. gada albums «One Love», no kura visi 3 singli - «When Love Takes Over», «Gettin' Over You» un «Sexy Bitch» sasniedza Lielbritānijas singlu Top 1, bet pats albums ieguva dubulta platīna statusu. Cita starpā Billboard nosauca «When Love Takes Over» par visu laiku popa un deju mūzikas hitu Nr. 1.

Nākamie albumi «Nothing but the Beat» (2011) un «Nothing but the Beat 2.0» (2012) - turpināja iepriekšējos panākumus ar virkni hitu: «Where the Girls At», «Little Bad Girl», «Without You», «Titanium» un «Turn Me On».

Deivida Getas jaunākais veikums ir minialbums «Lovers on the Sun» (2014) ar kompozīcijām «Blast Off» (Kaza Džeimsa vokāls), «Lovers on the Sun» (Sema Mārtina vokāls), «Bad» (Vassy vokāls) un «Shot Me Down» (Nensijas Sinatras dziesmas koverversija, kurā vokālo partiju iedziedājusi Skailāra Greja).

Biļešu servisa (www.bilesuserviss.lv) reģistrētajiem lietotājiem biļešu iepriekšpārdošana uz Deivida Getas šovu sāksies naktī uz 3.septembri plkst. 00:00. Savukārt publiskā pārdošana sāksies diennakti vēlāk - 4. septembra pusnaktī. Pirmās 5000 biļetes nopērkamas tikai par €39. Tāpat būs iespējams iegādāties biļetes VIP zonā par €59.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu