Koncertzālē «Rīga» uzstāsies dziedātāja Ajeoka no ASV

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Koncertzālē «Rīga» 16. novembrī uzstāsies dziedātāja Ajeoka jeb Ajeoka Ivi Okoavo (Iyeoka Okoawo) no ASV, informē «Trade Hub Productions» pārstāve Inese Mihasjonoka.

Dziedātāja uzsāka muzikālo karjeru, nodibinot grupu «The Rock by Funk Tribe», kurā apvienoja savu dzeju ar džezu, blūzu, fanku un gospeļiem. Pirmo solo pilna garuma poētisko dziesmu albumu ar nosaukumu «Black and Blues» grupa izdeva 2004. gadā un tad sāka uzstāties ar tūrēm, parādoties arī starp citu izpildītāju albumos esošajām dziesmām.

2008. gadā Ajeoka piedalījās «U2» dziesmas «Desire» kaverversijas veidošanā, un šī kompozīcija tika iekļauta «U2» kaverversiju albumā «In The Name Of Love: Africa Celebrates U2».

Šogad mūziķe laida klajā albumu «Say Yes - Evolved», kas ir albuma «Say Yes» adaptācija, kurā tika iekļautas deviņas dziesmas un divi dzejoļi. Albuma dziesma «The Yellow Brick Road Song» tika iekļauta jauna HBO seriāla «How To Make It In America» epizodē un kļuva par oficiālu «USA Network» šova «Fairly Legal» dziesmu.

Dziedātājas populārākais video «Simply Falling» ir skatīts vairāk nekā 21 miljonu reižu, un viņas pirmo vasaras tūri 2013. gadā mediji un publika uzņēmuši pozitīvi.

Biļetes uz koncertu nopērkamas «Biļešu servisa» kasēs.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu