Kanje koncertā aicina piecelties kājās visus, arī tos, kas ratiņkrēslā (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Skandalozajam reperim Kanje Vestam (Kanye West) koncertā Sidnejā gadījās kāds nepatīkams starpgadījums. Pirms kādas no dziesmām, viņš pieprasīja visiem piecelties kājās! Visiem bez izņēmuma! Kad Vests pamanīja, ka daži no faniem tomēr nav piecēlušies, sev raksturīgā pašpārliecinātā manierē viņš atteicās turpināt uzstāšanos, kamēr atlikušie sēdētāji piecelsies.

«Es nevaru turpināt savu šovu kamēr visi nav piecēlušies,» viņš paziņoja no skatuves. «Ja nu vienīgi jums ir invalīda apliecība un īpaša autostāvvietas vieta.»

Kā izrādījās, tie daži klausītāji, kas sēdēja, tiešām bija cilvēki ar kustību traucējumiem.

Diemžēl video nav redzams tieši cik šādu fanu bija tribīnēs, taču Vests citiem skatītājiem lūdza apstiprinājumu, ka tiešām tas tā ir.

«Vai viņš ir ratiņkrēslā?» viņš ar pirkstu rādīja uz kādu no sēdētājiem.

Tikmēr daļa no pūļa jau sāk skandēt «Piecelies! Piecelies!», bet Vests turpina gaidīt.

«Ir palikuši burtiski divi cilvēki,» viņš turpināja, un kāda cita klausītāju daļa sāk skaļi izrādīt savu neapmierinātību.

Beidzot kāds Vestam apstiprināja, ka minētais cilvēks tiešām ir cilvēks ar kustību traucējumiem, un viņš nespēj piecelties.

Labi, ka neērtā pauze neieilgst, un atsāk skanēt mūzika.

Arī tā gadās...

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu