Keitijas Perijas koncertu iesildīs «Charli XCX» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

ASV mūzikas zvaigznes Keitijas Perijas (Katy Perry) uzstāšanos, kas nākamā gada 15. martā notiks «Arēnā Rīga», iesildīs angļu dziedātāja un dziesmu autore «Charli XCX», kura pirms gada uzstājās «Positivus» festivālā (skat. TVNET interviju).

Keitija Perija Rīgā ieradīsies «Prismatic» turnejas ietvaros, kas būs viena no tehniski iespaidīgākajām koncerttūrēm 2015. gadā. Pati mūziķe jauno šovu raksturo kā «svētkus acīm». Neskaitāmas kostīmu maiņas, seši cēlieni, kuros klātesošie tiks aizvesti teatrālā laika ceļojumā no senās Ēģiptes līdz 80to gadu spilgtajām ballītēm, iespaidīgas skatuves transformācijas - tas viss raksturo jauno Keitijas Perijas priekšnesumu. Ieskatu grandiozajā šovā var gūt šeit.

Keitijas Perijas «Prismatic» turnejas koncerti izpelnījušies izcilas atsauksmes ārvalstu presē. Tā, piemēram, «Financial Times» mūzikas apskatnieks dziedātājas šovam piešķīris piecas no piecām iespējamajām zvaigznēm, nodēvējot šovu par «vizuāli satriecošu». Savukārt respektablā izdevuma «Rolling Stone» koncertu apskatnieks slavina Perijas uzstāšanos kā «skaļu, košu un neaptverami aizraujošu».

Koncerta iesildītāja būs uzlecošā zvaigzne - britu dziedātāja Charli XCX. Skaņdarbs «Boom Clap», kas iekļauts filmas «The Fault in Our Stars» oficiālajā skaņu celiņā, nodrošinājā dziedātājai sesto vietu Lielbritānijas singlu topā, kā arī stabilu vietu ASV, Austrālijas, Kānādas, Jaunzēlandes un Īrijas Top 10. Dziedātajas jaunākais albums «Sucker» pie klausītājiem nonāks oktobrī.

Biļetes uz Keitijas Perijas koncertu Rīgā nopērkamas www.ticketpro.lv un «Ticketpro» kasēs TC «Galleria Riga», «Spice», «Domina Shopping», «Rīga Plaza», «Sky&More», «Olimpia», «Rimi «Alfa»», «Rimi «Valdemārs»», «Rimi» Pulkveža Brieža ielā informācijas centros u.c. Skatuvei aizņemot gandrīz pusi no «Arēnas Rīga» laukuma, stāvlaukumā pieejamas vien 2 400 stāvbiļetes, ierasto 4 500 vietā. Biļetes maksā sākot no EUR 49. Koncertā būs arī īpaša fanu zona tikai 480 apmeklētājiem, kas atradīsies grandiozās skatuves iekšpusē - šādas biļetes cena ir EUR 85.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu