Berģos uzstāsies spāņu ģitārists Antonio Rejs (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Koncertaģentūra «Live Fest» ar prieku paziņo, ka spāņu ģitārista Antonio Reja (Antonio Rey) uzstāšanās notiks 10. oktobrī, plkst.20 Kultūras centrā «Berģi». Viesi iesildīs mūsu pašmāju virtuozais ģitārists – Kaspars Zemītis. Koncerts izpārdots!

Trīsdesmit trīs gadus vecais flamenko ģitārists ir dzimis Madridē, un jau jaunībā apceļoja lielu pasaules daļu. Kad Antonio bija deviņus gadus vecs, viņa tēvs, dziedātājs un ģitārists Tonijs Rejs (Toni Rey), paņēma viņu līdzi ceļojumā uz Meksiku. Kopš tā laika, Meksika ir kļuvusi par Antonio otrajām mājām, tur arī viņš iepazina ritma pamatus.

Antoni ar savu mūziku ir jau iepazīstinājis klausītājus Meksikā, Japānā, Ņujorkā, Londonā, Maskavā un daudzviet citur. Uzstāšanās dažādās pasaules vietās, palīdzēja slavenajam ģitāristam iegūt milzu panākumus un uzvarēt konkursos «Guitar Prize National Contest of Flamenco Art in Córdoba in 2010», «Guitar Prize Bordon Minero of the Festival of Las Minas de La Unión», «International Competition Award Flamenco Guitar Nińo Ricardo de Murcia» un daudzos citos.

Kā jau ziņots, plānotais Antonio reja koncerts šī gada jūnijā tika atcelts viņa veselības problēmu dēļ, bet jau šobrīd, mākslinieks jūtas lieliski un ir pilns enerģijas sniegt emocijām bagātu koncert Berģu kultūras centrā.

Kā atzīmē Kapars Zemītis, kurš personīgi pazīst Antonio, savā mūzikā Antonio apvienojot lietas, kuras vēlās jebkurš mūziķis - nevainojama un spoža virtuozitāte, dziļa savas tautas mūzikas izjūta, tajā pašā laikā, arī pasaules elpa un plašums. Antonio ir ļoti bagātīga harmoniskā un žanriskā valoda, mūziķis izmantojot ģitāru visos tās griezumos - no mīlas pilnas romantikas līdz ugunīgai ekspresijai. To visu varēs izjust ar

Antonio Rey - Los tangos de mi compadre - Biennale de Séville 2012 from ARTEMOVIMIENTO on Vimeo.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu