Varas iestādēm nepatīk, kā Mailija izrīkojās ar Meksikas karogu (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Meksikas likumdevēji lūguši federālajai valdībai sodīt amerikāņu popzvaigzni Mailiju Sairusu (Miley Cyrus), jo koncertā fona dejotājs uzsita dziedātājai pa pēcpusi (faktiski tā ir milzu pēcpuses dekorācija) ar Meksikas karogu. Sairusas uzstāšanās notika Monterrejā, Nuevoleonas štatā, 16. septembrī - Meksikas neatkarības pasludināšanas dienā.

Deputāts Fransisko Trevino no Nuevoleonas iesniedzis prasību Meksikas Iekšlietu ministrijā, lai dziedātāja tiktu sodīta.

Likumā par nepiedienīgu karoga lietošanu paredzēts 1200 ASV dolāru naudassods vai 36 stundu aizturēšana, norāda Trevino.

21 gadu vecā Sairusa pēdējā gada laikā nonākusi ziņu virsrakstos ar seksuāli pavedinošo dejošanas manieri, provokatīvajiem videoklipiem un atzīšanos marihuānas lietošanā.

Meksikas varasiestādes bargi vēršas pret necieņas izrādīšanu nacionālajiem simboliem. 2008. gadā dziedātājai Paulinai Ruvio tika uzlikts sods par pozēšanu kailai, ietinoties valsts karogā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu