Pērc biļetes uz Eda Šīrana koncertu Rīgā! (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šonakt, 18. septembrī, plkst. 00 sākās biļešu pārdošana uz Eda Šīrana koncertu, kas 16. februārī notiks Arēnā Rīga. Jau piecās minūtes pēc pārdošanas sākuma «Biļešu serviss» interneta sistēma saskārās ar paaugstinātu pieprasījumu, izraisot spraigas diskusijas sociālajos medijos.

Koncerta organizētāji («L Tips Agency») informē visus interesentus, ka patlaban biļešu sistēma darbojas normālā režīmā. Biļetes sākot no €29 pieejamas www.bilesuserviss.lv un visās «Biļešu serviss» kasēs.

Pērc biļetes šeit: www.bilesuserviss.lv

Eds Šīrans ir patlaban aktuālākais britu jaunās paaudzes solists un komponists, kura jaunākais albums «X» ierindojies 12 valstu topu virsotnēs. Viņa daiļrade novērtēta ar virkni prestižu balvu - labākais britu solomākslinieks, labākais britu jaunais mākslinieks, divām «Grammy» nominācijām utt.

Papildus tam, Eds Šīrans sarakstījis virkni hitu Teilorei Sviftai un grupai One Direction. Bet sers Eltons Džons viņu nodēvējis par britu mūzikas jauno dārgakmeni.

facebook.com/EdSheeranMusic

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu